dijous, 4 de novembre del 2010

Celebració de la Castanyada a la XIC del Barri

Després d'un estiu que sempre es fa curt, associat a sol i vacances, el calendari segueix el seu curs i arriba la tardor, obrint la porta a nous cursos, recuperació de l'activitat quotidiana i per què no?, posada en marxa de noves iniciatives, sorgides d'un temps de reflexió post estiuenc.

La castanyada és la festa de la tardor per excel.lència, i el passat dia 2 de novembre no va passar inadvertida als barris de Collbllanc-La Torrassa. Per aquesta ocasió, el nostre amic blocaire Juan Rodriguez -visiteu el seu Bloc http://mirandoporlaciudad.blogspot.com -, es va apropar a la XIC (Xarxa d'Intercanvi de Coneixements) del barri, per participar de la festa com membre actiu que és d'aquesta Xarxa i a la vegada, realitzar un petit reportatge d'aquesta celebració, que ha publicat al seu canal de vídeo i al seu Bloc.

Us deixem amb el seu reportatge i les seves paraules:

El dia 2 de Noviembre del 2010, nos hemos reunido un grupo de personas pertenecientes al grupo del Xic de Collblanch La Torrassa, y algunos blocaires del Punto Omnia. Aunque no fuimos muchos, sí que lo pasamos muy bien porque fue un grupo muy ameno y además hubo comida bastante, así como bebida, polvorones, panellets, etc. Espero que en la proxima reunión estemos tan a gusto pero que vengan más participantes. Saludos!

Juan Rodríguez