dimecres, 2 de febrer del 2011

Revista Els Nostres Barris nº3 en paper

Extra, extra! ...Ja tenim el número 3 de la revista Els Nostres Barris - La Torrassa, publicat a Internet. Podeu consultar i descarregar-vos aquest darrer número des del següent enllaç:

I a partir del dia 3 de febrer, podreu recollir el vostre exemplar en paper, passant-vos pel Punt Omnia i l'Associació JIS en els seus horaris habituals: de 10 a 20 hores, de dilluns a divendres. En aquest número, podreu llegir els continguts de les seccions El barri té memòria, Actualitat, Associacionisme, Gent del barri, Art urbà, Salut, Mots i paraules, Altres barris i Món. Cròniques de la XIC del barri, de la BlogL'Hosfera, de l'Assemblea de Barris, del CNL i reportatges com el dedicat a Més de 10 anys de Punts Omnia al barri de la Torrassa.

Gràcies, perquè vosaltres sou els que alimenteu projectes com aquests. Moltes de vosaltres hi heu participat amb articles, il.lustracions, fotografies i sempre bones idees. Recordem que la revista, més enllà de l'edició impresa en paper, és un procés participatiu que es construeix diàriament, i que disposem del Bloc (http://revistaelsnostresbarris.blogspot.com) per farcir-lo entre tots i totes de contingut.

Salut i Barri!
Revista Els Nostres Barris
http://revistaelsnostresbarris.blogspot.com

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Vull escriure al meu blog sobre la revista Els Nostres Barris---Collblanch-La Torrassa

Hospitalet a 10 de Febrer del any 2011
Després de llegir la revista Els nostres Barris COLLBLANCH---LA TORRASSA EDICIÓ Nº3 des de aquest petit blog només em falta dir que estic molt content per la feina feta per tots i totes sense excepcions
i espero que seguim tenint aquesta empenta per seguir amb aquesta il.lusió de fer coses per a tothom perquè sapiguem les coses que tenim als nostres barris.

Salut (Pepet )

Martha Cecilia Cedeño-Pérez ha dit...

La revista es una iniciativa muy interesante, felicitaciones por ello y por un camino que se antoja muy fructífero en el marco de nuestra ciudad.
Un saludo,
Martha

antonio marchena ha dit...

Me ha gustado mucho la revista nº3, primero por mi pequeña contribución,esto no lo tomeis como un egoismo simplemente es para animaros a que contribuyais a participar en la misma ya que así haremos cada vez una revista más enriquecedora y al mismo tiempo estaremos al tanto de los costumbres y cambios de nuestros barrios y esto nos ayudará a vivir con más intensidad sus problemáticas y sus transformaciones que también son muchas.

Unknown ha dit...

Yo opino que la revista,me gusta sobre todo por los artículos personales, históricos y vivenciales, de los barrios históricos de Hospitalet


Manuel.

benito ha dit...

la revista me agrada molt per que te raticles de moltbo de totas les historias del barri y de tot que a pasat desde abans de la gerra y despres de tota la represio cantra els habitanst, de tot el hospitalet


ficitats per toty animim