dimarts, 8 de març del 2011

Sortida conjunta de Punts Omnia de l'Hospitalet a Can Riera

Notícies de la BlogL'Hosfera:

Sortida conjunta de Punts Omnia de l'Hospitalet al Museu d'Història i l'Espai de Memòria Can Riera.

El 23F del 2011 pels Punts Omnia de l'Hospitalet ha tingut un significat molt especial: ha estat la data triada per anar a visitar l'exposició "Barraques-La ciutat informal" al Museu d'Història de l'Hospitalet, continuant amb la visita al recent inaugurat Espai de Memòria Can Riera. Una nova activitat de la BlogL'Hosfera, a iniciativa dels companys i companyes del Punt Omnia CijbBellvitge, que amb el veí Jaume Valls va ser tot un luxe de visita. Al vídeo enllaçat podreu gaudir de part de la seva explicació dins el Museu: La història per explicar-nos el present, sempre.
Al Museu vam arribar a concentrar-nos en diferents torns, més de 50 veïns i veïnes convocades respectivament als seus barris pels Punts Omnia Jis/Arrels i Akwaba de la Torrassa, de Gornal, de Cijb- Bellvitge, i de l'Esplai Pubilla Cases. ...Salut i barri!

El vídeo a: http://blip.tv/file/4831328/

Més informació a: http://bloglhosfera.wordpress.com on trobareu les diferents cròniques de la jornada realitzades des dels diferents Punts Omnia i els comentaris dels veïns i veïnes participants.
I una excel.lent crònica de la jornada, al Bloc de Pubilla Casas: http://omniapubillacases.blogspot.com/