dilluns, 10 de setembre del 2018

ACCIÓ VEÏNAL AMB CINTA ADHESIVA: REPARANT LES SENYALITZACIONS

 foto de Mila Punt Omnia JisArrels.


Aquest matí, dilluns 10 de setembre, renovant les senyalitzacions al Castell de Bellvís fetes malbé per les darreres pluges. Ingredients: Paper i cinta adhesiva. Preparació: Mans de veïn@s que s'estimen el seu barri i no volen que es degradi.
Defensem el Castell #CastelldeBellvís

I compartim la crònica de la jornada a Defensem el Castell! #CastelldeBellvís per la Sonia Peris  publicada a la pàgina FB Defensem el Castell! #CastelldeBellvís...Si voleu estar informades del que es va fent i es farà, apunteu-vos a la pàgina!


"Avui ens hem reunit un grup de veïns i veïnes davant del Castell de Bellvís. Hem renovat els codis QR que estaven fets malbé, hem parlat i hem compartit diferents idees i suggeriments per continuar amb la lluita veïnal que ens porti a les obres de millora del nostre patrimoni. S'ha decidit fer un manifest juntament amb una recollida de signatures i demanar una reunió amb el regidor de districte. Tanmateix hem acordat reunirnos el proper dilluns dia 17 de setembre a les 11:30 hores per possar en comú els textos pel manifest i les plantilles per la recollida de signatures que compartirem també per aquest medi.
Ha estat una agradable estona entre gent del barri que ens dona força per continuar endavant la lluita, també hem pogut constatar que el deteriorament del Castell cada vegada es més gran i això legitima encara més la nostra causa".



 foto de Sonia Peris.