dilluns, 15 d’octubre del 2012

DIA D'ACCIÓ BLOCAIRE 2012

Ens acabem d'assabentar que des del 2007 es celebra a nivell europeu el "Dia d'Acció Blocaire", en anglès: "Bloc Action day". Es tracta d'una iniciativa que convida als i les blocaires d'arreu del món a realitzar una acció conjunta amb l'objectiu de crear debat al voltant d'un tema social, "que enguany és el poder de la ciutadania", segons podem llegir a la seva pàgina

Des de la Torrassa i la Revista Els Nostes Barris ens volem sumar a la iniciativa, i volem destacar especialment dos publicacions d'un parell de blocs 'cuinats' al Punt Òmnia Jis-Arrels, per part de la seva comunitat blocaire.

El primer és el post del Pep Bargalló, dedicat al Dia de la Salut Mental i titulat de la mateixa manera; i el segon post és de la Marian Huesca, dedicat al desig i l'emoció col.lectiva d'un poble i titulat "Ara és l'hora".


2 "Ara és l'hora"

Tots dos són més exemples d'acció blocaire, empoderament ciutadà i apropiacionisme d'Internet i TIC... Generant continguts, produïnt coneixement, compartint espai, temps i idees: fent àgora o plaça, participació de qualitat. 

Doncs per molts anys continuem celebrant que agafem la paraula per no deixar-la! Endavant.

..Salut, -blocs- i barri!

Dibuix: Marian Huesca

1 comentari:

PINTORES AL BARRI ha dit...

Gràcies, companys, m'ha fet molta il·lusió veure seleccionada la meva entrada del blog Pintores al Barri. Ha estat una agradable sorpresa.
Marian