divendres, 13 de juliol del 2012

VISIONS DE LA FESTA A COLLBLANC-LA TORRASSA JA TÉ BLOC!…





Des de la Revista Els Nostres Barris tenim el gran plaer de presentar-vos el nou Bloc "Visions de la Festa a Collblanc-la Torrassa", nodrit amb els reportatges de veïns i veïnes durant els dies de la Festa Major. 



 


El Bloc sorgeix d'una activitat proposada des del Punt Òmnia Jis-Arrels, als i les alumnes dels diferents tallers formatius en TIC. Es va proposar l’activitat de fer una crònica col.lectiva de la Festa: amb les aportacions de tothom, fent de resporters i reporteres de la seva Festa. Cada participant va triar una activitat del programa de la Festa i va fer el reportatge, triant el format  (paraula-foto-vídeo), i seguint la crida de: “Publiquem la Festa dels nostres barris;)!”

… A partir d’ara, ja podem visitar aquesta exposició permanent  i gaudir del resultat del treball col.lectiu, sota el nom “Visions de la Festa a Collblanc-la Torrassa 2012″, tot agrupat a un mateix Bloc, que esperem ens serveixi per properes edicions, tal i com fem amb el Bloc de la diada de Sant Jordi… Visca la Festa!

I com sempre: Salut i barri!...