dimecres, 4 de juliol del 2012

CLOENDA del CICLE: "Convivència en la Diversitat" , a la Torrassa.

...Avui dimecres 4 a les 18:30h al CCCollblanc-Torrassa... Una gran oportunitat per trobar-nos veïns i veïnes i debatre tot@s plegats... , sobre els nostres barris i el nostre Hospitalet (el d'ahir i el d'avui): l'Hospitalet que volem!
Cloenda del Cicle "Convivència en la Diversitat",  a la Torrassa:  Un passeig històric per la història recent de l'Hospitalet i vivències, narrades en primera persona, des d'una ciutat acollidora... No ens perdem el debat conjunt posterior: tractarem de cercar respostes col.lectives a preocupacions compartides!...
 
Què ha estat el Cicle Convivència en la Diversitat. (Per UCFR de L'Hospitalet i la XIC de Collblanc-Torrassa).
Durant quatre mesos consecutius, hem projectat al barri de la Torrassa quatre cine-fòrums durant els primers dimecres de mes, començant des del març i dins d'un cicle que hem anomenat 'Convivència en la diversitat'. Per cada cine-fòrum hem escollit una película significativa que permetés originar entre els veïns i veïnes, un col.loqui relaxat que fos l'inici d'una reflexió col.lectiva des del cor d'un dels barris de l'Hospitalet Nord, sobre el tema de la realitat actual i quotidiana als nostres barris, la convivència entre veïn@s i una reflexió sobre la immigració, veritable tret identitari de la nostra ciutat.

No volem donar per tancat aquest cicle de cine-fòrums sense una sessió de cloenda programada pel dimecres 4 de juliol a les 18,30h al CC Colblanc-Torrassa. A la Cloenda, els organitzadors d'aquest cicle: la XIC i la UCFRL'H hem pensat en la conveniència d'un acte obert, convidant a diverses persones pertanyents a la realitat associativa del barri i la ciutat, per fer un balanç conjunt de les quatre sessions de cine-fòrums realitzades fins ara i sobretot, propiciar un debat conjunt entre tots els veïns i veïnes assistents, tractant de cercar respostes comunes davant dels reptes plantejats. Perquè ens estimem els nostres barris i la nostra ciutat, volem un apropament entre veïn@s i compartir el viatge comú de cercar respostes col.lectives que ens faci sentir orgullosos de la nostra ciutat com un exemple de veritable ciutat acollidora amb la participació i esforç de tothom.