dilluns, 16 de febrer del 2009

ELS NOSTRES BARRIS nº 2 al carrer!...

Ja ha sortit el num 2 de la revista Els Nostres Barris al carrer... De fet, la revista va sortir publicada la darrera setmana de desembre del 2008, per poder afirmar,.......pels pèls!, que efectivament som una revista anual ;).....No hem començat a distribuïr-la, lògicament, fins al mes de gener d'enguany, i com aquestes dates sempre venen atapaïdes pel que fa a entregues de mil memòries justificatives, projectes i altres exemples de literatura d'aquest tipus tant entranyable, no ens hem pogut possar fins ara en anunciar, compartir amb vosaltres i celebrar col.lectivament que.......Ja la tenim al carrer! I podeu passar a recollir un exemplar de la revista a la nostra seu i adreça (Punt Òmnia Jis/Arrels; Associació JIS; Ronda de la Torrassa 105, pis 3, de L'Hospitalet. Ja sabeu, metro Santa Eulàlia, sortida Pont de la Torrassa).

Durant aquests mesos hem anant distribuïnt la revista entre veïns i veïnes de La Torrassa i Collblanc, i entre les entitats sòcio-educatives i veïnals més properes del barri, a més de petits comerços del territori. Com és habitual des del primer número, reservem uns quants exemplars per a les biblioteques municipals i les seves col.leccions locals, i també deixem uns exemplars al Centre d'Estudis de L'Hospitalet, ja que ens nodrim tant de la seva excel.lent feina realitzada. Pròximament enviarem exemplars al circuit educatiu de la ciutat (centres escolars i escoles d'adults), i a la resta d'espais associatius i municipals que puguin estar interessats.

Moltes gràcies a la XIC de Collblanc-Torrassa (...gràcies Raquel!) per la seva amabilitat al mencionar-nos a la seva vigorosa web: http://www.xic.cat/noticia.php?id_noticia=22

A partir d'aquest Post, ara sí, ens comprometem a mantenir actualitzat aquest Bloc i anirem penjant també els articles que no van poder ser publicats en l'edició de paper per manca d'espai. També publicarem les entrevistes filmades i esperem que la comunicació pugui fluir amb més agilitat que amb la publicació en format paper, donat els seus límits evidents. El que importa és el debat, i que la paraula rodi ;)

També anirem publicant els articles, entrevistes, i comentaris que qualsevol veí i veïna vulgui publicar de cara al proper número 3: anirem farcint i construïnt el contingut de la següent edició de la revista! Són els Nostres Barris ;)


De moment, podeu visualitzar i descarregar el contingut del número 2 des del següent enllaç:

http://www.joves.org/omnia/Revista2.pdf