dijous, 19 de febrer del 2009

DEBAT: Les malaïdes obres de l'AVEPubliquem la carta del Jaume Gubert en relació al seu article publicat "Les maleïdes obres de l'AVE".

Ara que estem a l’era en la qual circular en cotxe és anar més a poc a poc que les tortugues, per allò de la contaminació, i que els que pensen si és que pensen, pensen que només contaminen els cotxes; vet aquí un fet vergonyós que afecta a la salut de les persones, i que fins ara ningú hi ha posat remei. Tocant al pont de Santa Eulàlia o Pont d’en Jordà, hi ha dos generadors que funcionen dia i nit, amb la consegüent pudor i contaminació. Això ja ho denunciàvem a la revista “Els nostres barris” de Collblanc – Torrassa (la nº 2), amb el títol “Les maleïdes obres de l’Ave”, que per cert , erròniament es diu que ja van ésser retirats, i això no és veritat , el que varen fer és canviar-los per uns de més petits, que segueixen funcionant dia i nit. Fins quan els veïns de les rodalies hem de respirar merda?. Perquè l’Ajuntament no fa ni diu res al respecte? Perquè els ecologistes també ho ignoren?. Perquè els que fan anar els cotxes a pas de tortuga tampoc no fan res?. Ho és que només contaminen els cotxes?. Algú que ens contesti, A vegades penso que sóc tan ruc que quan i hagi eleccions aniré a votar... o no.


dimecres, març 11, 2009

ELS GENERADORS...
Ens ratifiquem en allò que hem dit respecte als generadors que tant han contaminat durant més de dos anys i que els veïns n'hem petit les conseqüències, malgrat que des del dia 24 febrer de 2009 han sigut retirats, però no perquè algú hagi protestat sinó perquè ja han complert el seu objectiu, encara que hagi sigut a costa de la salut de la gent .


Jaume Gubert

Per fer el seguiment d'aquest tema podeu consultar el Bloc del Jaume Gubert, veí de la Ronda de la Torrassa:
http://jaume-punxes.blogspot.com