dimarts, 3 de març del 2015

FOTOGRAFIA AL BARRI: Presentació del llibre Street's Life-Vida als carrers.



La Cia. General de Fotos va presentar el passat dijous 26 de febrer l'interessant llibre i treball col.lectiu 'Street's Life. Vida en las Calles',a la Biblioteca Josep Janés de Collblanc. Es tracta del primer treball publicat per aquest col.lectiu de persones apassionades de la fotografia nascut ara fa un any.
L'acte de presentació del llibre va tenir un ingredient molt especial: la conferència de la fotògrafa Pilar Silvestre sobre Street Photo, és a dir, fotografia de carrer.

Aquest col.lectiu ens convida a gaudir de la vida als carrers. En paraules de la Cia General de Fotos, "Street’s life és un tema que pot contenir moltes formes d’expressió, des del retrat de persones vivint el dia a dia, fins els carrers i racons més peculiars dels nostres pobles i ciutats".

Però avui comptem amb la sort de tenir una de les fotògrafes de la Cia General de Fotos molt a prop: es tracta de la Teresa Canturri, fotògrafa torrassenca i una de les impulsores d'aquesta aventura.

"-Teresa, com has valorat aquest acte de presentació?
-L'acte va ser meravellós i vam disfrutar molt amb la conferència de la Pilar Silvestre, una de les 300 fotògrafes més reconegudes com a Photographers Fuji. La Pilar és una crack de la fotografia de carrer i va fer-nos una xerrada molt interessant, amb un gran èxit d'afluència. A la xerrada es va repassar la història de la fotografia de carrer, des dels pioners de finals de segle passat que anaven amb una càmera tan gran a sobre, fins el gran mestre Cartier Bresson. Se'ns va fer curt el temps!".

Podem trobar el llibre catalogat a les Biblioteques de la Diputació, per assaborir el carrer amb aquests 18 fotògrafs i fotògrafes del Street Life.


Enhorabona!

Bloc de la Cia. General de Fotos:
http://lageneraldefotos.blogspot.com.es/



Presentació del llibre de fotografia col.lectiva Streets Life.
Reportatge de la TV de l'Hospitalet, publicat el 27 de febrer.