dilluns, 6 de març del 2017

II CONCURS DE CÒMIC DE COLLBLANC-LA TORRASSA

Els Punts Òmnia de Collblanc-la Torrassa col.laboren enguany en la segona edició del Concurs de Còmics del Districte II, concretament amb l’activitat 'Postals de Barri'. El Concurs està organitzat per la Coordinadora d’Ampas del barri i en aquesta ocasió les plantilles de dibuix distribuïdes en els centres escolars i biblioteques del districte, són el fruït de les fotografies presentades pels alumnes dels Punts Òmnia JIS-ARRELS i d’Akwaba per nodrir l’activitat col.lectiva Postals de Barri.

El Concurs de Còmics suposa una trobada intergeneracional entre les fotografies dels adults i els dibuixos dels més menuts i menudes, amb els barris de Collblanc-la Torrassa de l’Hospitalet com a comú denominador temàtic.

Les inscripcions i entrega de treballs es podrà fer a les escoles del Districte II i a les seves AMPAS. El termini per entregar els treballs serà el 24 de març i el dia 2 d’abril es farà la cloenda i l’entrega de premis a l’Auditori Barrades. 
Tal com podeu llegir al cartell, si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb l'equip organitzador al seu correu:  coordiampascollblanctorrassa@gmail.com

Aquest any hi haurà un premi molt especial que portarà el nom del mestre de la il.lustració, nascut a la Torrassa, Antoni Bernal, en reconeixement a la importància de la seva trajectòria.

 Salut i molt bona sort a tothom!