divendres, 18 de novembre del 2011

El POST de la SETMANA: "Visita al Museu: Història de la SEAT" de Juan Rodríguez


Us deixem aquest cop amb una breu crònica de la darrera sortida organitzada per la BlogL'Hosfera al Museu d'Història de la Ciutat. Un nodrit grup de més de 50 veïns i veïnes de barris com el de Gornal, Bellvitge, Pubilla Cases i la Torrassa, procedents dels seus respectius Punts Òmnia, van visitar conjuntament l'exposició "Seat 1950-1977: l'arquitectura de la repressió". En acabar, es va poder gaudir també d'una nova visita a l'espai de memòria, Can Riera, que molt amablement ens van rebre a tot@s.

El Juan Rodriguez recorda al seu post, que els Punts Òmnia de la ciutat estan en campanya de lluita contra les retallades i també fa un paral.lelisme amb la temàtica de l'exposició, recordant la llarga trajectòria de la lluita obrera per aconseguir millores. Per finalitzar, expressa un desig compartit per tots nosaltres.

http://mirandoporlaciudad.blogspot.com/2011/11/visita-al-museo-historia-de-la-seat.html

Us convidem a fer un viatge a través del seu bloc, "Mirando por la ciudad" que ja tornarem a citar com es mereix, ben farcit de sorpreses: en Juan és un mag de la fotografia panoràmica.

Salut i barri!

3 comentaris:

maribel ha dit...

Estoy muy disilusionada con la noticia
de que quiean cerrar la tele vision de hospitalet.

maribel ha dit...

Espero que no cierren la television
de hospitalet.

Anònim ha dit...

He anat a veure l'exposició de la Seat i Can Riera: no m'ha agradat molt l'exposició de la Seat perquè al cotxe no surten les peces del motor. Entre elles, la bomba d'aigua, etc.