dimarts, 5 d’abril del 2011

Neix l'Associació Sardanista Collblanc-Torrassa

Saludem amb il.lusió una nova entitat als nostres barris de Collblanc-La Torrassa: Es tracta de l'Associació Sardanista Collblanc-Torrassa. Ningú millor que les components del Grup Memòria de Barri per presentar-nos aquesta entitat, a través d'una entrevista realitzada al seu president i veí del barri, Jaume Gubert i que tot just acaben de publicar al seu Bloc: Memòria de Barri de la Torrassa. Podeu seguir l'entrevista al següent enllaç:"Fa un mes, el Grup Memòria de Barri vam entrevistar col.lectivament a en Jaume Gubert, president de l'Associació Sardanista Collblanc-Torrassa, de recent creció als nostres barris. Les entrevitadores i entrevistador vam ser l'Antònia Torrens, la Maria Aracil, el Ramon Aguilera i la Veli Silvestre. Al llarg de l'entrevista el Jaume va rememorar el passat sardanista de la Torrassa i va recordar que hi han 18 sardanes dedicades a aquest barri: la més famosa, d'en Ventura Tort, "Les Noies de la Torrassa".

Una de les preguntes més interessants va ser formulada pel Ramon Aguilera: "El món sardanista està envellit: Com penseu atreure el jovent?"...I la constatació: "Hem de sortir al carrer perquè ens vegin!". Us deixem seguir aquest apassionant debat a través del canal a Blip.TV de la revista Els Nostres Barris".

...I a partir d'ara, desitjar a aquesta associació una llarga vida i un bon viatge! Recordeu que podeu trobar l'Associació Sardanista Collblanc-Torrassa a l'edifici del Casal d'Entitats de la Ronda de la Torrassa, 105