dilluns, 15 de març del 2010

IV MERCAT D'INTERCANVI A LA TORRASSA!!!


El diumenge dia 21 de març la XIC (Xarxa d'Intercanvi de Coneixements) organitza de nou el IV Mercat d'Intercanvi a La Torrassa, concretament a la Plaça Espanyola. Enguany la novetat rau en la col.laboració d'entitats del barri com el Jis i el seu Punt Omnia, i molt especialment, la col.laboració de l'Assamblea de Barris de Collblanc-La Torrassa i Santa Eulàlia, nascuda al 2010 després de la seva transformació a partir de l'Assamblea de l'Habitatge Digne de L'Hospitalet, Tot Preu. Enhorabona a tot@s i Bon Mercat!!

Reproduïm a continuació el seu cartell:



MERCAT D’INTERCANVI

Què és i per què serveix?

És una trobada al carrer que serveix per reforçar altres valors com són el reciclatge, la reutilització, el consum de forma conscient. D’aquesta manera ens ajudem i coneixem la gent del nostre barri. Serveix per incrementar la diversitat d’experiències vitals, per protegir-nos de la compra compulsiva de productes de consum, per reflexionar sobre el sentit de l’economia i humanitzar les relacions econòmiques, per tenir més independència econòmica, i per beneficiar el medi ambient i els sectors amb menys recursos.

Com funciona? Les persones acorden mútuament l’intercanvi. És a dir, no es deixen els objectes en una taula per tal que la gent agafi el que vulgui sinó que l’intercanvi és conseqüència de la interrelació, d’un intercanvi acordat.

Els objectes a intercanviar han d’estar en bon estat. I tot allò que no s’arriba a intercanviar, qui ho porta s’ho enduu a casa seva.

Qui pot participar?

Està oberta a totes les persones del barri (dones, avis, infants, etc.) interessades en intercanviar objectes que no impliquin cap mena de referència sexista o de violència.

On i quan es realitza?

21 de març 10 hores a 14 hores a la Plaça Espanyola de l’Hospitalet de Llobregat (Metro; L5 Collblanc i L1 Sta. Eulàlia).


Quan costa?

Gratuït!!!


Què pots portar?

Objectes que no impliquin cap mena de referència sexista o de violència.

Més informació;

XIC (Xarxa Intercanvi Coneixements): xic@l-h.cat

Assamblea Barris la Torrassa- Collblanc i Sta. Eulàlia : abd.hospitalet@gmail.com

Punt Omnia Jis/Arrels: jisharrels@xarxa-omnia.org

Joves per la Igualtat i Solidaritat (JIS): info@joves.org



1 comentari:

silviamafalda ha dit...

Això és un clar exemple de solidaritat i col·laboració mútua entre entitats. LLàstima que algunes persones no ho entenguin d'aquesta forma.
Fou tot un èxit gràcies als veïns i veïnes que tot i el dia que feia es varen apropar.
La gent fa barri, i nosaltres hem d'ocupar novament els carrers.
La lluita continua!!!