dilluns, 28 d’abril del 2014

III ANIVERSARI UCFR L'H: Xerrada "La Ultradreta a Europa".

Ja són tres, els anys que porta la UCFR L'H treballant a la nostra ciutat de l'Hospitalet. Tres anys que han vist manifestacions, concentracions, organització de cine-fòrums i debats als barris, treball en xarxa amb les seves entitats i moviments socials, presentació de llibres, de campanyes anti-rumors, i amb presència activa al calendari i agenda de la ciutat.
Tres anys que s'han viscut amb la responsabilitat i el compromís vers una ciutat de l'Hospitalet lliure de feixisme i racisme, fent de la seva història migratòria un tret identitari positiu i digne.

La celebració d'aquest tercer aniversari coincideix amb la presentació aquesta tarda, dilluns 28 d'abril,  de la Xerrada "La Ultradreta a Europa" amb l'activista grec Spyros X., autor del llibre "La democràcia a Grècia en els temps del FMI". A gairebé un mes de les properes eleccions europees, cal reflexionar sobre la presència de l'extrema dreta al continent i a les seves llistes electorals.

Des de la Revista Els Nostres Barris volem felicitar a l'UCFR-L'H pel seu tercer aniversari i fer un reconeixement a la imprescindible i important tasca impulsada a l'Hospitalet i els seus barris, durant tot aquest temps.

Salut i llarga vida! No us canseu.