dimecres, 8 de juny del 2011

Notícies de la BlogL'Hosfera: "Fes-Te L'Hinux" o III Jornada d'Internet al Carrer de l'Hospitalet




El passat dimarts 31 de maig va tenir lloc la III Jornada d’Internet al Carrer, aquest any sota el nom “Fes-Te L’Hinux!”, que per tercer any consecutiu organitza a l’Hospitalet la Blogl’hosfera, amb motiu de la celebració del dia mundial d’Internet.

Durant tot el matí vam poder gaudir d’una jornada a l’aire lliure amb diferents tallers simultanis, dinamitzats pels diferents tècnics i tècniques que dinamitzen els Punts Òmnia de la ciutat de l’Hospitalet. L’espai amfitrió que va acollir la jornada va ser el Centre Cívic del Gornal i seu del Punt Òmnia d’aquest barri, un recinte que va possibilitar la simultaneïtat de tallers en espais tancats per poder descarregar les fotografies fetes pels participants de la jornada, amb el desenvolupament d’activitats a l’aire lliure com: des d’una exposició sobre programari lliure i seguretat a Internet; passant per una taula permanent d’instal.lació del sistema operatiu Gnu.Linux en els portàtils de les persones participants; fins a un punt de vídeo-mató per deixar testimoni oral davant la càmara de l’experiència de participar en els respectius Punts Òmnia; …inclús la visita d’una exposició sobre “informació i desinformació a Internet”.

La jornada va reunir unes 70 persones que formen part dels següents Punts Òmnia de l’Hospitalet: -Punt Òmnia Gornal; -Punt Òmnia CIJB Bellvitge; -Punt Òmnia Esclat Bellvitge; -Punt Òmnia Esplai Pubilla Casas; -Punt Òmnia Sanfeliu; -Punt Òmnia Akwaba; -Punt Òmnia JIS/Arrels, tots aquests integrants de la BlogL’Hosfera de l’Hospitalet. I amb la participació estel.lar dels companys i companyes del Punt Òmnia del Casal dels Infants del Raval de Barcelona.

Gràcies a tot@s vosaltres que vau participar, veïns i veïnes de la comunitat Òmnia, modificant un dia de la vostra programació habitual! ….I gràcies mútues a la comunitat de dinamitzadors i dinamitzadores Òmnia per lo bé que ens ho vam passar: Enric; Carlos; Anna; Rosa; Roberto; Mila; Marc; Jordi i Sònia.

…Fins a la propera jornada! Salut, barri i BlogL’Hosfera!

Podeu visitar fotos de la jornada a:

http://picasaweb.google.com/bloglhosfera/IIISetmanaDInternetALHospitalet2011FesTeLHinux#

Podeu gaudir de les diverses cròniques i més fotos de la jornada als següents enllaços:

http://omniacijbellvitge.wordpress.com/2011/06/03/festa-lhinux/

I podeu entrar a a visitar l’exposició sobre Informació i Desinformació a Internet a:

http://omniapubillacases.blogspot.com/2011/06/exposicio-sobreinformacio-informacio-i.html