dimecres, 11 de maig del 2011

Crònica del 6è Mercat d'Intercanvi de la Torrassa



Us deixem amb la excel.lent crònica d'una de les integrants del grup Memòria de Barri, l'Antònia Torrens, sobre la jornada del passat 7 de maig al barri, titulada: "Obrim-nos al barri!"...

"El diumenge dia 7 de Maig d’enguany, els comerciants del carrer Progrés de la Torrassa, varen exposar els seus articles a la via pública, ja que es celebrava el dia del COMERÇ AL CARRER i també es va fer el MERCAT D'INTERCANVI que organitza la XIC amb col.laboració d’entitas del barri, com el Punt Omnia de la Torrassa. Aquest últim a la Plaça Espanyola. Va ser un dia molt festiu ja que aquestes iniciatives donen molta vida al barri.

He de remarcar, que em va cridar l’atenció les maquetes de fusta que exposava un senyor anomenat Antonio Valero Ruiz i que eren dignes de veure pel treball que tenien i a més que estaven molt ben fetes, amb tots els detalls, per petits que fossin. També tenia feta la font de la Torrassa, l’església del barri, i estava acabant de fer la Casa dels Cargols.

Era digne de veure-ho. Perquè pogueu gaudir una mica d’aquests treballs tan bonics, vull posar-vos unas fotos que molt amablemente ens va deixar fer aquest senyor i que no va tenir cap inconvenient en sortir en una d’elles amb nosaltres."

Si us interessa el bloc d’aquest senyor és el següent: http://antoniovalero.blogspot.com

Antònia Torrens


MÉS FOTOS A:

https://picasaweb.google.com/elsnostresbarris/VIMercatDIntercanviALaTorrassa?authkey=Gv1sRgCJ7irN7G7evdogE#