diumenge, 21 de novembre del 2010

Visita al DFSEL'H (Districte Fotogràfic Santa Eulàlia)

Us passem una notícia des del Bloc Memòria de Barri de la Torrassa, que van trobar-se al veí barri de Santa Eulàlia amb els company@s de DFSEL'H: Que vagi de gust!...

El passat dilluns 15 de novembre vam tenir la sort de conèixer una nova associació, DFSEL'H (Districte Fotogràfic Santa Eulàlia), un grup de persones aficionades i apassionades de la fotografia que van coincidir com a alumnes al Centre Cultural de Santa Eulàlia. El grup va quallar, i de les classes van passar a plantejar.se el repte de fer quelcom més a nivell col.lectiu, i enfocat a la divulgació del seu barri. I és així com neix el seu projecte, al voltant d'una completa pàgina web que pinta molt re bé, i que des del nostre bloc us animem a visitar:
http://www.staeulalia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=74


Amb els company@s de DFSEL'H, vam tenir l'ocasió d'intercanviar i posar en comú els nostres projectes, compartir el mateix entusiasme per iniciatives que sorgeixen des del cor i des de baix: amb l'estima pels nostres barris i la recuperació històrica més local, i com no, vam tenir ocasió d'intercanviar somnis de futur. Des de La Torrassa us desitgem molta força i salut en la vostra aventura, i dir-vos que passem a caminar a partir d'ara menys sol@s, i que ens anirem seguint les passes: o a través d'un sol click o traspassant el Pont de'n Jordà!

Salut i barri!

Memòria de Barri La Torrassa
http://memoriadebarrilatorrassa.blogspot.com